BEHANDLINGER

 

AYURVEDISK YOGAMASSASJE

 


Ayurvedisk Yogamassasje er en effektiv og unik form for kroppsbehandling, der en kombinasjon av ayurvedisk massasje og yogabaserte muskeltøyninger benyttes for å åpne og balansere kroppen.


Jeg behandler alltid hele kroppen, og benytter både hender og føtter for å tøye direkte på forkortede og spente muskler. Behandlingen avsluttes med en  ansikt- og hodebunnmassasje, etterfulgt av dyp avspenning og hvile.

Yogamassasje kan motvirke rygg- og nakkeproblemer, såvel som problemer med skuldre, hofter og knær.


Noen av fordelene ved yogamassasje: Forløser stress og spenninger, åpner kroppen og gir større fleksibilitet i ledd og muskler. Bedrer blodsirkulasjonen og bidrar til å avgifte kroppen. Forener kropp, sinn og sjel.

Behandlingen er svært gunstig for å opprettholde god helse, men virker også behandlende på mange kroniske lidelser.

Ayurvedisk Yogamassasje 45 min. kr. 450,-

Ayurvedisk Yogamassasje 90 min. kr. 950,-

 

AROMATOUCH MASSASJE

 


Aromatouch massasje er en lett og flytende massasje hvor jeg bruker rene, eteriske oljer fra dōTERRA®.

Ytre og indre påvirkninger kan være med på å gi negative spenninger og ubalanser i kroppen, som igjen kan redusere kroppens immunsystem og føre til stress og muskelspenninger. Ved å korrigere ubalansen som har oppstått, vil du få en bedre hverdag. Massasjen, sammen med nøye utvalgte eteriske oljer fra dōTERRA®, gir dyp velvære, og er med på å gjenopprette balansen i kroppen. 

Dette er en mykere massasje med eteriske oljer som passer alle, og gjøres på massasjebenk.

 dōTERRA® CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® eteriske oljer er anerkjent som de mest terapeutiske oljene på markedet i dag, og spiller en ledende rolle i valget av bedre helse.

Aroma Touch massasje 60 min. kr. 750,-


 

HELSE/OLJE/LIVSSTIL KONSULTASJONER

 


Ønsker du veiledning for å ta sunne valg?

Da er dette noe for deg. Vi ser på dine mentale eller fysiske utfordringer. Hvordan vi kan bruke eteriske oljer, yoga og pusteøvelser for å behandle disse. Hva er det som skaper ubalanse, og hva kan vi gjøre for å skape positive forandringer i livet ditt?

Det kan være kosthold, sette sunne grenser, skape gode rutiner med meditasjon og pusteøvelser, eller kanskje du trenger hjelp til å redusere stress, og hjelp til å løfte deg selv energetisk?

Vi ser på både den emosjonelle, fysiske og spirituelle  delen av deg, og hvordan vi kan skape bedre balanse i livet ditt.


Helse/olje/livsstil konsultasjoner kr. 550,-


 

DE NYE ENERGIER BEHANDLING

 


De Nye Energier er en unik behandlingsmetode for energibalansering av kropp, sinn og sjel.


Metoden går ut på å forbinde punkter på kroppen, via meridianer, etter et bestemt mønster.


Dette er eldgammel visdom fra Pleiadene, som nå gjenoppvekkes og er tilpasset den frekvenshevingen som jorden og universet nå er i.


Det er en universell kjærlighetsenergi som både harmoniserer, renser og styrker. Den kan brukes både forebyggende og behandlende.

De Nye Energier 60 min. kr. 750,-