Hva er eteriske oljer?Det er ett liv før, og ett liv etter eteriske oljer. Eteriske oljer gir så utrolig mye støtte på alle plan, og det kjennes godt å velge naturlige løsninger som er bra for hele familien. Dette er Moder Jords gave til oss, og våre forfedre har brukt dem i tusener av år før oss. 


Hva er egentlig eteriske oljer?

Eteriske oljer er ekstrakter fra ulike deler av planten; bladet, barken, stilken, røttene eller blomsten.

Denne oljen er essensen av selve livet til planten. Det er denne som inneholder alle de kjemiske substansene som er dens immunforsvar, næring og grunnlag for liv og overlevelse. 

Derfor er også den eteriske oljen svært konsentrert og kraftfull, 50-70 ganger mer kraftfull enn urter.

Eteriske oljer adresserer årsaken, og ikke symptomene. De virker spesifikt på cellenivå, og på en måte som kjemisk fremstilte virkestoffer aldri kan etterligne. Eteriske oljer støtter mennesker og dyr emosjonelt, fysisk og spirituelt.


Alt levende i naturen har en frekvens, en tanke, en følelse. Eteriske oljer består også av frekvenser, og har en fantastisk evne til å løfte oss energetisk. Oljene kan løfte oss ut av tungsindige følelser og hjelpe oss til å sette sunne grenser for oss selv. De kan hjelpe oss og støtte våre fysiske og emosjonelle tilstander, virke både oppløftende og beroligende. Det er doTERRA sine oljer jeg helt konsekvent velger. De er, etter min mening, de reneste og beste på markedet.


"Eteriske oljer fra doTERRA gjør det som vi ikke har sett noe annet gjøre før." Dr. David Hill
Interessert i en gratis prøve?


Selv bruker jeg eteriske oljer med Sitron, for å rense kroppen min og hjemmet mitt. On Guard beskytter oss energetisk og støtter immunforsvaret vårt.

Zen Guet gir oss alle en god magehelse, og hjelper oss å fordøye dagen. Humøret løftes med Wild Orange som gir klarhet i hodet, og energi. Jeg lar Rosmarin åpne luftveier, mykne spenninger og hjertesenteret, og klarner hodet med Peppermint.

 Jeg reduserer syklusplager med Cleary Sage, roer ned stress og uro med Lavendel for bedre og dypere søvn. Jeg skaper jording og stabilitet med Cedartree og Balance.


I min yoga- og meditasjonspraksis bruker jeg alltid oljer til å fremme større tilstedeværelse mellom kropp og sinn. Jeg søker fokus, ro og ikke minst åpner opp spirituelt ved å bruke høyfrekvente oljer i dette arbeidet, oljer som Rose, Melissa og Frankinsence. 

Det er utallige oljer som kan brukes til så mangt, og det kan ta litt tid å sette seg inn i det. Det viktigste er å starte. Ta noen gode, sunne valg for deg og familien din og start med noe. 

                 

   Reduser giftstoffer i hjemmet. Velg rene, gode produkter med vaskemiddel, parfyme og andre husholdnings- og kroppspleieprodukter. Tilfør rene, eteriske oljer og andre rene produkter som hjelper hele familen til å få bedre fysisk og emosjonell helse. Og sist, men ikke minst, gir et mye bedre inneklima.