Hva er eteriske oljer?Det er et liv før eteriske oljer og et liv etter. Eteriske oljer gir så utrolig mye støtte på alle plan, og det kjennes så godt å velge naturlige løsninger som er bra for hele familien. Dette er Moder Jords gave til oss, og vi har brukt dem i tusener av år av våre forfedre. 


Hva er egentlig eteriske oljer?

Eteriske oljer er ekstrakter fra ulike deler av planten, som bladet, barken, stilken, røttene eller blomsten.

Denne oljen er essensen av selve livet til planten fordi det er denne som inneholder alle de kjemiske substansene som er dens immunforsvar, næring og grunnlag for plantens liv og overlevelse. 

Derfor er også den eteriske oljen svært konsentrert og kraftfull, 50-70 ganger mer kraftfull enn urter.

Eteriske oljer adresserer årsaken og ikke symptomene. De virker spesifikt på cellenivå, og på en måten som kjemisk fremstilte virkestoffer aldri kan etterligne. Eteriske oljer støtter mennesker og dyr emosjonelt, fysisk og spirituelt.


Alt har en frekvens, en tanke, en følelse og alt som er levende i naturen. Eteriske oljer består også av frekvenser og har en fantastisk evne til å løfte oss energetisk. Oljene kan løfte oss ut av tungsindige følelser og hjelpe oss å  sette sunne grenser for oss selv. De kan hjelpe oss å støtte mange fysiske og emosjonelle tilstander og virke oppløftende og beroligende. Det er doTERRA sine oljer som jeg helt konsekvent velger. De er  etter min mening de reneste og beste på markedet.


“Eteriske oljer fra doTERRA gjør det som vi ikke har sett noe annet gjøre før."— Dr David Hill
Interessert i en gratis prøve?


Selv bruker jeg eteriske oljer som Sitron for å rense kroppen min og hjemmet mitt. Beskytter oss energetisk og støtter immunforsvaret til familen min med On guard.

Zen guest gir oss alle en god magehelse og hjelper oss å fordøye dagen. Wild orange løfter humøret og gir oss energi og glede. Rosmarin gir klarhet og fokus i hodet. Peppermint åpner luftveier, mykner spenninger og åpner hjerte senteret.

 Jeg reduserer syklusplager og med Clary Sage. Roer ned stress og uro med Lavendel, og gir oss alle en  bedre og dypere søvn. For å skape mer jording og stabilitet bruker jeg  Cedartree og Balance.


Til min yoga og meditasjons-praksis bruker jeg alltid oljer til å fremme mer tilstedeværesle mellom kropp og sinn, skaper fokus, ro og ikke misnst åpner opp spirituelt med å bruke høyfrekvente oljer til spirituelt arbeid. Som Rose, Melissa og Frankinsence. 

Det er utallige oljer som kan brukes til så mangt, og det tar litt tid å sette seg inn i det.


Det viktigste er å begynne, ta noen gode, sunne valg for deg og familien din, og begynne med noe. Redusere giftstoffer i hjemmet, og velge rene gode produkter som vaskemiddel, parfyme og andre husholdnings- og kropps produkter. Tilføre rene eteriske oljer og andre rene produktere som hjelper hele familen din til å få bedre fysisk og emosjonell helse. Og ikke minst oppleve et mye bedre inneklima.