Hvordan bruke eteriske oljer?Vi kan bruke eteriske oljer på flere måter; ta de inernt, smøre de på huden eller bruke luktesansen vår, til å trekke lukten inn fra de magiske dråpene.


Aromaterapi er det som er mest kjent for de fleste, hvor vi smører oljer på huden og bruker de i massasje. Huden er kroppens største organ, og oljene påvirker ikke bare huden ved å gjøre den myk og minske spenninger i musklaturen, men trekker seg også inn og påvirker organene våre.


Ved å bruke luktesansen vår enten ved å lukte fra flasken, et par dråper i hendene eller fra en diffuser, som sprer oljen rundt i rommet, påvirker vi også det emosjonelle senteret i hjernen, det limbiske systemet, som påvirker følelser og sinnstemninger.


Noen oljer kan vi tilføre i vannet vårt, noen oljer tar vi for å bedre fordøyelsen og andre for å støtte imunforsvaret eller cellefunksjonen.

Eteriske oljer er magiske dråper som påvirker oss fysisk, emosjonelt og spirituelt. 


Det å ha tilgang til noe så magisk hjemme i sitt eget hus er noe helt spesielt. En naturlig ren høyfrekvent løsning som enkelt kan støtte deg i hverdagen. Hjelpe barna dine og dine nærmeste. Og hjelpe deg å få et nærere forhold til deg selv, og en dypere forståelse for hvem du virkelig er, og hva du trenger. Føles utrolig fint.


Det er et samarbeide som gjør deg mere hel, i mere kontakt med Moder Jord, og  i mere balanse med deg selv, og de rundt deg. Samt mere innsiktsfull i viktige prosesser i livet ditt. Store ord, men så sant.

Det er et liv før og et liv etter oljene det er helt sikket.

Topisk

Er å smøre de eteriske oljer på huden, hvor de enkelt blir absorbert. De kan brukes på hudområder hvor du har ømme muskler,under føttene og på hudirritasjoner ol, eller på chakraer punkter og pulssteder for aromatisk virkning.

Jeg smører oljer under føttene for jording og på pulspunkter på kroppen  flere ganger gjennom dagen.

Aromatisk

Den mest vanlige måten å bruke eteriske oljer på er aromatisk. Å lukte og puste inn eteriske oljer kan ha en kraftfull effekt på oss, både emosjonelt og psykisk.

Min favoritt måte å bruke oljene aromatisk på er i diffuseren. Hvor oljene blir spredt rundt i rommet og påvirker oss og energien i rommet. Jeg lager oljeblandinger etter hva jeg trenger støtte til den dagen.

Innvortes

Enkelte oljer kan tas innvortes og andre ikke.

Fordi oljene er så potente er det viktig å sette seg godt inn i hvem oljer man kan bruke til innvortes bruk. Det er mange oljer som er trygge å bruke her, men kun i moderate mengder.

Oljene kan brukes i mat, smoothie, i tomme vegetabilske kapsler,og feks bruke sitrus oljer i drikkevannet ditt, som renser ut giftstoffer og løfter energien din.  

Jeg bruker eteriske oljer for å hjelpe meg med dette:


Renser kroppen min både fysisk, emosjonelt og spirituelt.

Støtter hormonelle ubalanser.

Støtter imunforsvaret og hjelper kropp og sinn bli mere motstandsdyktig.

Reduserer stress og bedrer søvn.

Bearbeider og støtter emosjonelle ubalanser.

Mere fokus og energi.

Åpner opp for en dypere kontakt med meg selv og det spirituelle.

I min yoga og meditasjons  praksis.