Jeg og Gina Janzen har fordypet oss i månens kraftfulle energi, og lever i takt med hennes sykluser. Det har gjort oss mer bevisste på hva som beveger seg i oss, energiene vi er i og hvordan det påvirker oss.

Dette er så spennende og noe vi har vi lyst til å dele med dere!


Det å leve i takt med månens faser, hjelper oss å bli mer kjent med den vi er. Vi blir mer kraftfulle når vi samarbeider med hennes sykluser og våre egne. Vi tar hensyn til behovet vi naturlig har når det er nymåne. Starten på en ny syklus hvor energien føles lavere, og vi har mere behov for å vende fokuset innover og nære oss selv. Det er en tid for å sette nye intensjoner og manifestere hva vi ønsker for den kommende måneden.


Ved fullmåne er energien høyere, og vi kan kjenne på mer urolighet og forsterkede følelser. Noe er nå i full blomst, samtidig som det er slutten på en syklus. Fokuset nå er å vise takknemlighet over det vi har i livet, hva vi ønsker å gi slipp på og samtidig gi plass til noe nytt som kommer ved neste månesyklus.


Ved å bli bevisst alt dette vil vi skape en dypere kontakt med sjelen vår, og de kraftfulle energien fra månen.

Det handler om å tilpasse seg energien som er tilgjengelig for oss. Det å dykke dypt inn i sjelen vår for å heale, slippe, tilpasse og manifestere. Vår vakre og kraftfulle La Luna gir oss alltid det vi trenger.

Ved at vi tilpasser våre energier med hennes, vil noe magisk starte å skje.


Vi håper å kunne inspirere og motivere deg til å leve i kontakt med månen og det hun har å tilby. La det bli en del av dine månedlige rutiner, og kjenn forskjellen på hva det gjør med både kropp, sinn og sjel
VI TILBYR

Vi tilbyr en måneguide tilpasset hver enkelt måned!

Det er en pdf du kan laste ned på pc/tlf eller printe ut om du ønsker.

Du får innsikt i månefasene med hovedfokus på nymåne og fullmåne, guidede meditasjoner og tilpassede ritualer med plass til å skrive ned dine intensjoner. Det deles også tips til bruk av eteriske oljer, steiner og krystaller, samt enkle yoga sekvenser og bevegelser tilpasset månens energi!


Alt til en samlet pris for 199,- pr mnd!

Ingen binding, du velger selv om du ønsker en eller flere mnd.


Eteriske oljer og steiner/krystaller kan du også bestille fra oss om du ønsker det!

Det blir opprettet en egen gruppe for deg som ønsker dette tilbudet hvor vi deler mer av det som er nevnt over.


Ønsker du dette? 

Måneguide for Januar

I PDF'en til høyre vil dere finne tips på hvordan gjøre et månerituale, hva den kommende måneden og planetene påvirker oss med, astrologi, affirmasjoner, steiner/ krystaller og eteriske oljer som kan

støtte dere i denne perioden, samt yoga/meditasjons sekvenser til nymåne og fullmåne! 

Bla det igjennom her på siden eller trykk på symbolet i øverste høyre hjørnet for å få det større, laste det ned eller for å få printet det ut. 

I desember gir vi dere gratis tilgang til januar måned. Slik at dere kan se litt hva vi kan tilby. Fra februar kan dere få denne måneguiden for kr 199,- pr måned.


Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål, og ønsker tilgang til denne guiden fremover.