Om meg

Eteriske oljer har vært en del av livet mitt i mange år, og naturlig livsstil er viktig for meg. Da jeg ble introdusert for doTERRA for noen år siden, 
forstod jeg virkelig hva slags kraftfulle skatter de eteriske oljene er.

Jeg bruker oljene mye i min yogapraksis og i min undervisning. De forener alt perfekt, og gir en enda nærere opplevelse av yoga.

Oljene blir også brukt i behandlinger og i helsekonsultasjoner, som et viktig redskap, for å jobbe dypere, både energetisk og emosjonelt. 


Jeg tror vi alle trenger å tilrettelegge hvordan vi møter kropp og sinn, etterhvert som livet tar oss i forskjellige retninger. Noe jeg brenner spesielt for, er å hjelpe kvinner å finne sin balanse, lytte og starte å kommunisere mer med seg selv.

Ta hensyn til våre livsepoker, sykluser og behov gjennom yoga, ernæring, eteriske oljer, krystaller og  åndelig utvikling.

Jeg har lenge vært opptatt av en holistisk livsstil. Det å tenke helhetlig, ikke bare ta vare på den fysiske kroppen, men også den emosjonelle og spirituelle delen av oss. Jeg har, i over 15 år, undervist Yoga og Pilates på fulltid på Attic i Drammen, der jeg fortsatt underviser og er ansvarlig for Yoga- og Pilatesavdelingen.


Jeg tok min første sertifisering i STOTT Pilates og en 300-timers fordypning i Ashtanga Yoga i 2004/2005. Har etter det fylt på med en 200-timers Ashtanga Yoga med Alexander Medin, samt Pilates Rooms' Pilates reformer sertifisering, Braxton Rose og Ulrica Nordberg Yin Yoga sertifisering, Holistisk Yogafordypning med AnneLi, og utallige fordypningsworkshops og utenlandsopphold i India, Bali, Frankrike, Tyskland, Spania osv., med anerkjente lærere som John Scott, Kia Naddermier, Mark Robberds, Donna Farhi ect. Etter ønsket om å jobbe med hele mennesket tok jeg en

1-årig Friskvernsutdannelse i 2009, etterfulgt av en Ayurvedisk Yogamassasje-utdannelse i 2012.


Jeg har ukentlige behandlinger, og gjør også konsultasjoner en-til-en, hvor jeg tilbyr både massasje, helsekonsultasjoner og Yoga/Pilates privat- timer. Jeg har også gjennom flere år gått mange alternative kurs i shamanisme, energibehandlinger og healing. Jeg liker nå å integrere alt dette i møtet med mine klienter.


Etter to svangerskap og en ryggskade, har jeg hatt behov for å møte Yoga på en mykere måte, og kjenner behovet for en praksis med mer fokus på å ta hensyn til meg selv, der jeg er i livet.